Utiliteit

Op het gebied van verwarming, koeling en sanitaire installaties kan In ITY een wereld aan mogelijkheden bieden. Wij hebben inmiddels veel huizen, kantoorgebouwen en bedrijfspanden voorzien van een duurzame verwarmingssysteem. Daarnaast kunnen wij in zowel woon- als werkruimtes diverse gebruiksvriendelijke koeloplossingen installeren. Een ruimte met een goed klimaat werkt prestatieverhogend. Wij helpen u graag aan een beter resultaat.

 

Vloerverwarming

Vloerverwarming zorgt voor een aangename, gelijkmatige temperatuur. Het is al jaren een zeer populaire manier om een woon- of werkomgeving te verwarmen. Het comfort wordt namelijk verhoogd door een systeem dat volledig onzichtbaar onder de vloer ligt en bovendien ontstaat er minder circulatie van stof dan bij een regulier verwarmingssysteem. ITY verzorgt graag een passend advies en vakkundige montage voor u.

 

Luchtverwarming

Met luchtverwarming kan de ruimte op een energiezuinige, stille, maar snelle manier op temperatuur worden gebracht. Hierbij houdt het luchtverwarmingssysteem rekening met andere klimaatfactoren, waaronder de luchtvochtigheidsgraad. Door de constante luchtverversing circuleert er zuivere lucht zonder schadelijke stofdeeltjes. Daarnaast houdt u met het hoge rendement van het luchtverwarmingssysteem de stookkosten laag. Het resultaat is een comfortabele warmte in een ideaal binnenmilieu voor een aantrekkelijke prijs.

 

Koeling

Waar u het in de winter graag behaaglijk warm in uw woon- of werkomgeving wilt hebben, wilt u in de zomermaanden graag de ruimte naar eigen wens kunnen koelen. Een ruimte die niet te warm is, verhoogt niet slechts alleen het comfort, maar ook de prestaties. Voor zowel de werknemer als het product moet de temperatuur exact goed zijn. ITY ontwerpt en installeert graag de koelinstallatie die het best bij u past. Wij kunnen onder andere kantoorkoeling, nachtkoeling en warmtepompkoeling voor u verzorgen.

 

Het combineren van koeling en verwarming kan tot aantrekkelijke oplossingen leiden.  ITY denkt graag met u mee!